mandag den 10. maj 2010

Niels Egebak om Blekingegadebandens mord på Jesper Egtved Hansen (1991)

"Mord på politimand arbejdsulykke

Der sker hvert år utallige arbejdsulykker på danske arbejdspladser. De fleste af dem får blot en kort notits i dagens avis. Sørgelige skæbner i det almindelige danske arbejdsliv er sjældent påtrængende nyhedsstof.

Herregud, hvor der handles , der spildes - også menneskeliv. Men når det drejer sig om en ung politibetjent, der efter alle foreliggende oplysninger ved en ulykke bliver dræbt med en rygende pistol i hånden, så resulterer det i landesorg og nærmest en statslig begravelse.

Lad os slå fast: den unge politibetjents død var en sørgelig arbejdsulykke.

Hverken mere eller mindre."
Lektor Niels Egebak, 1968-skribent ved Politisk revy, i læserbrev i Politiken (19.05.1991)

3 kommentarer:

  1. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og efterlod intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

    SvarSlet
  2. Folk græder af anden grund, men gråd løser ikke et problem, jeg græd i dage og uger, hvor jeg mistede min mor og min mand forlod mig, fordi vi virkelig var forelsket, jeg gjorde alt, hvad jeg kunne, men han kom ikke tilbage, Heldigvis smelter jeg en meget stærk og magtfuld stor Guds mand kaldet profeten Roso, som hjalp mig med at bringe min mand tilbage, og nu behandler han mig som en konge. med alt, hvad jeg har hørt om denne mand, og med min erfaring er han virkelig en vidunderlig stor åndelig mand af Gud, for enhver, der har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte ham via denne e-mail: priestrosomalia621@outlook.com. eller whatsapp +2349066695469.

    SvarSlet
  3.  Mit hjerte var fyldt med smerter i de sidste 7 måneder, da min mand afsluttede vores ægteskab og gik til sin EX-elsker, fordi jeg ikke var i stand til at give ham en søn. Jeg var så ødelagt og begik næsten selvmord. Jeg spurgte alle, jeg kendte, om hjælp, men al min indsats var ubrugelig, ikke før en ven henviste mig til profeten Roso, jeg kom i kontakt med ham, og jeg hældte alt, hvad jeg havde i tankerne til ham, og han lovede at få mig til at smile og få mig leve et bedre liv ved at få min mand tilbage. bare få dage senere. min mand kom tilbage og bad på knæene for at jeg skulle tilgive ham, og han lover at være en bedre mand for mig, og i dag er vi sammen igen glade. Hvis nogen derude har brug for hjælp af enhver art, så kontakt med profeten Roso nu hjælper han dig. E-mail: priestrosomalia621@outlook.com Ring / og whatsapp +2349066695469.

    SvarSlet